TARAFTARDAN YILDIZ iSTEĞİ


Sivasspor taraftarları yeni sezonda takımda yıldız futbolcu görmek istiyor. Yiğido, Süper Lig’e çıkıldığı sezondan bu yana Nortin Wooter’in dışında yıldız futbolcunun transfer edilmediğine dikkat çekildi.
Sivasspor taraftarları, rakipleri tarafından üst üste patlatılan bomba transferler sonrasında Yönetimden transfer isteğinde bulundu. Taraftarlar; “hiç değilse bir tane yıldız futbolcu alınsın” dedi. Geçtiğimiz sezon kendi yağıyla kavrularak büyük bir başarı yakalayan Sivasspor’da yeni sezon için transfer çalışmaları sürüyor. Yönetim ve Teknik heyet takıma sadece iki yabancı transferi iki de yerli transfer yapacağını açıklarken, taraftarlarda Yönetim’den yıldız futbolcu isteğinde bulundu. Süper Lig’deki rakiplerinin transferde ard arda bomba patlattığını ve kadrolarını yıldız isimlerle güçlendirdiğine dikkat çeken Yiğidolar, Sivasspor Yönetimi’nin de aynı şekilde yıldız isimleri kadroya dahil etmesini istedi.
SADECE WOOTER Sivassporlu taraftarlar Süper Lig’deki 3 sezonluk serüvenleri boyunca sadece Nortin Wooter’in takıma kazandırıldığına dikkat çekerek, “Bu sezona kadar Yönetimimizden böyle bir isteğimiz olmadı. Ancak takımda yıldız futbolcu eksikliği var. Tribünleri ayağa kaldıracak ve taraftarı coşturacak bir önder futbolcu yok. En az Wooter düzeyinde bir yıldızın takıma alınmasını istiyoruz. Çünkü bizde büyük bir camiayız ve takımızda yıldız isimler bulundurmalıyız. Ançak şuana kadar böyle bir yıldız takımımıza kazandırılmadı. Bu sezon yönetimimizin böyle bir yıldız ismi takıma takviye ederek bizleri sevindirmesini istiyoruz”.


Kaynak:Sivas`ın Sesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder